Video


Videografia de nuntafotovideoiasi_videografie

Filmul unei nunti poate avea o tenta cinematografica- un film care spune povestea nuntii tale, sau poate semana mai mult cu un documentar-acesta fiind modul realist de abordare .
Aceasta alegere intre un stil cinematografic si unul documentar va fi filtrul prin care cameramanul va hotara modul in care va filma si edita ulterior imaginile.
Abordarea cinematografica a filmarii nuntii presupune regizarea anumitor momente; dupa cum am aratat mai sus, prin prelucrarea ulterioara a acestora ziua nuntii va fi prezentata precum o poveste. Acest tip de abordare presupune o disponibilitate deosebita a mirilor, atat in ziua nuntii cat si inainte si dupa; impreuna cu cameramanul si fotograful vor fi schitate scenele si vor fi alese locurile in care acestea vor fi filmate. Spre exemplu, pot fi reconstituite momentele de inceput ale povestii de dragoste a mirilor, cum s-au cunoscut, primul sarut, logodna etc.; filmul va continua cu nunta si poate fi incheiat cu inregistrarea sedintei trash-the-dress.
Abordarea cu tenta mai realista, surprinderea cat mai multor detalii si prezentarea lor in genul unui film documentar este o provocare la fel de mare. Pregatirile de nunta, alegerea rochiei de mireasa si a costumului mirelui, exersarea pasilor de dans sunt capitole importante care nu ar trebui sa lipseasca din filmul nuntii. O surpriza placuta pentru invitati poate fi prezentarea in noaptea nuntii a unui montaj video al acestor momente.
Aceste doua moduri de abordare nu se exclud; cameramanul profesionist de nunta trebuie sa reuseasca combine aptitudinile de realizator de film documentar, cu ohii unui regizor de film.

 


© Copyright FOTO VIDEO IASI – fotograf si cameraman pentru evenimente, nunti, botezuri, cumetrii, portrete de familie - Designed by Hostmanager