Cum sa arati minunat in fotografia de nunta

 Cum sa arati minunat in fotografia de nunta 

Ziua nuntii va fi fara indoiala cea mai fotografiata zi din viata voastra; asteptarile sunt foarte mari, stresul pe masura, iar pe langa acestea persista intrebarea: „Cum voi arata astazi?”.
Voi  incerca in continuare sa va dau cateva sfaturi.
Studiati-va fotografiile voastre preferate. Cheia pentru a fi o mireasa plina de farmec  in fotografia de nunta este a poza, a adopta o atitudine fara sa para totusi ca o faci. Ce vrea sa insemne acest lucru? Priveste si  gandeste-te la cele mai reusite poze ale tale. Cadrele in care arati cel mai bine,  fericita si plina de farmec  sunt cele in care atentia nu este concentrata asupra camerei; poate nici macar nu ai stiut ca esti fotografiata.
Priveste-le atenta si  observa felul  in care stai, in care zambesti ; aminteste-ti ce gandeai , ce simteai  in momentele respective.  Iar acum provocarea consta in a „interpreta” acele fotografii.
Nu incerca sa pari alta decat esti. Coafura, machiajul trebuie in primul rand sa te avantajeze, nu neaparat sa respecte ultimul trend;  aceste lucruri se reflecta infotografii, facand diferenta intre o fotografie minunata si una care pare „artificiala”.
Foarte importanta  ar fi o sedinta foto care sa anticipeze nunta(de logodna, de ex.). Aceasta v-ar ajuta sa va familiarizati cu fotograful, iar pe acesta sa gaseasca unghiurile de fotografiere si ipostazele care va avantajeaza ;  astfel in ziua nuntii  comportamantul si atitudinea fata de camera va fi mai natural, iar rezultatel e vor fi pe masura.

lasa un comentariu


Nume*

Email(nu va fi publicat)*

Website

comentariul tau*

trimite comentariu

© Copyright FOTO VIDEO IASI – fotograf si cameraman pentru evenimente, nunti, botezuri, cumetrii, portrete de familie - Designed by Hostmanager