Ce-si doresc miresele?

 Ce-si doresc miresele? 
Ce-si doresc miresele

Fotograf nunta iasi

Viitoarele mirese își planifică nunta în fel și chip. Întocmesc liste, fac schițe, scriu în jurnal sau pe facebook, discută cu familia și prietenii, dau search pe google sau cumpără reviste de specialitate. Și tot așa până la marele eveniment. Lucrurile nu se simplifică nici cand vine vorba de alegerea fotografului și de planificarea ședințelor foto. Poate fi o adevărată problemă pentru mirese să găsească fotograful potrivit care să le realizeze fotografiile dorite.

O grijă exagerată o au persoanele care nu se împacă atât de bine cu aparatul de fotografiat. Stângăcia pe care acestea o invocă este adesea datorată lipsei de exercițiu. Așadar, lucrurile pot fi îndreptate prin antrenament. Nu ar trebui să fie asta un motiv pentru a vă feri să cheltuiți bani. Fotografiile sunt o cheltuială necesară, întrucât, peste ani, vor spune cel mai bine povestea nunții voastre. Vorba aia, o fotografie poate valora cât 1000 de cuvinte.

Pledoarie pentru fotografie

Nunta vine și trece. Fotografiile sunt cele care rămân să explice exact ce s-a întâmplat. În ele îngheață amintiri, care altfel s-ar fi pierdut în negura timpului. Așa mute cum sunt, fotografiile pot vorbi despre întreaga trăire a experienței respective. În plus, evoluția tehnologiei a permis ca fotografiile de nuntă să reconstituie în detaliu clipe și momente magice de la marele eveniment. Indiferent că sunt clasice, artistice, fashion sau instantanee, toate pot transmite un mesaj și pot oferi o perspectivă asupra nunții.
În mod sigur, povestea spusă de o fotografie, transcende pagina oricărui jurnal. Totodată, am crede că albumele foto s-au transformat în veritabile romane de dragoste, răsfoite cu drag în timpul liber sau în compania oaspeților, cărora de multe ori reușim să le facem capurile pătrate. Acestea fiind spuse, vă recomand să luați în serios programarea unor ședințe foto pentru nunta voastră. E o investiție care se merită.

Beatrice Bogean

 

 

lasa un comentariu


Nume*

Email(nu va fi publicat)*

Website

comentariul tau*

trimite comentariu

© Copyright FOTO VIDEO IASI – fotograf si cameraman pentru evenimente, nunti, botezuri, cumetrii, portrete de familie - Designed by Hostmanager